21Guns – Green Day & The Cast Of American Idiot

Ini lagu yang sedang saya sukai (sekarang)… Green Day & The Cast of American Idiot

_________________________________________________________

21Guns – Green Day & The Cast Of American Idiot

Do you know what’s worth fighting for?

When it’s not worth dying for?

Does it take your breath away

And you feel yourself suffocating?

Does the pain weigh out the pride?

And you look for a place to hide?

Did someone break your heart inside?

You’re in ruins

Reff:

One, 21 guns… Lay down your arms, give up the fight

One, 21 guns… Throw up your arms into the sky, you and I

When you’re at the end of the road

And you lost all sense of control

And your thoughts have taken their toll

When your mind breaks the spirit of your soul

Your faith walks on broken glass

And the hangover doesn’t pass

Nothing’s ever built to last

You’re in ruins

Reff:

One, 21 guns… Lay down your arms, give up the fight

One, 21 guns… Throw up your arms into the sky, you and I

Bridge:

Did you try to live on your own

When you burned down the house and home?

Did you stand too close to the fire

Like a liar looking for forgiveness from a stone?

When it’s time to live and let die

And you can’t get another try

Something inside this heart has died

You’re in ruins

Reff:

One, 21 guns… Lay down your arms, give up the fight

One, 21 guns… Throw up your arms into the sky, you and I

One, 21 guns… Lay down your arms, give up the fight

One, 21 guns… Throw up your arms into the sky, you and I

Iklan

6 thoughts on “21Guns – Green Day & The Cast Of American Idiot

  1. hmm..lagu ini juga memorable.. pertama kali denger pas lagi ngalami “ruins” yahh jadi dipas-pasin deh.hihihi.. tp belum dpt MP3nya dengan suara yang sejernih di blog ini. (cuma dapet yang konser di AMA*klo ga salah inget). klo ada linknya share ya ms Anwar. maturnuwun.

  2. Inget pacar ya? hehehe…. Iya, susah dapet MP3 lagu ini. Kalo lagu yang dinyanyiin sama Greenday udah bisa didonlot. Nah, caranya, donlot aja videonya lewat Keepvid di Youtube, terus diconvert saja dari file FLV-nya ke MP3. Suara sih memang tidak sejernih di video, tapi paling tidak, kita bisa mendengarkan di Mp3 player atau dimasukkan di Handphone…. Itu yang saya lakukan. Selamat mencoba… Kalau yang di Youtube, ini link-nya: http://www.youtube.com/watch?v=q1RKr4pWOqs

  3. rapopo melu2 hahaha
    mbuh ki ra jelas kapan balik ke sono @@
    kalo jadi oktober ada conference di phuket, rasae sih skalian pulang…
    tetep di jakarta??

  4. Hai Citra… balik komen lagi ni ye… Jadi, pulang ke Jakarta nih?? Okaylah… Sip kalao begitu. Semoga kamu masih berniat membelikan oleh2 untukku… hihihi… Jangan lupa ya…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s